LAGIOKE.COM

Situs lagioke.com didirikan pada tanggal 12 Desember 2014. Awalnya situs ini menggunakan subdomain Blogspot 2011 silam, namun setelah banyak pertimbangan akhirnya ditahun 2014 berubah menjadi domain TLD.

Situs lagioke.com awalnya membahas tentang tutorial Blog, namun karena sudah banyak Blog-blog berbau tutorial maka situs ini beralih topik tentang informasi unik, menarik, dll.

SITUS LAINNYA
Admin lagioke.com, aktif juga dibeberapa Blog antara lain : blog.lagioke.com dan theme.lagioke.com

DOWNLOAD-UPLOAD NEDİR ?

DOWNLOAD-UPLOAD NEDİR ?

SİZLERE İNTERNETTE OYUN DOSYA VB. ŞEYLERİ İNDİRİRKEN KAŞIMIZA ÇIKAN DOWNLOAD-UPLOAD KAVRAMLARI HAKKINDA BİLGİ VERMEYE ÇALIŞACAĞIM..


DOWNLOAD NEDİR?
Download, internetten veri indirmek anlamında kullanılır. Örneğin bir web sitesini görmek için sitenin adresini tarayıcınızın adres satırına yazdığınızda, tarayıcınız o sayfadaki tüm metinleri, resimleri, ve varsa sesleri bilgisayarınıza indirir, yani "download" eder. Bilgisayarınıza indireileceğiniz dosyaların toplam botuyu bilgisayarınızın hafızası ile doğru orantılıdır. Bilgisayar hafızası arttıkça daha fazla sayıda ve boyutta dosyayı bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
Download yani indirme hızı aynı zamanda internet hızına göre değişir. Eğer internetten sürekli dosya indirmeniz gerekirse yüksek hızlı bir internet paketini seçmeniz işinizi kolaylaştıracaktır.

UPLOAD NEDİR? 

Upload, kendi bilgisayarınızdaki verileri başka bir bilgisayara internet üzerinden yüklemek anlamında kullanılır. Örneğin bir web sitesine kendi fotoğrafınızı yüklemek istediğinizde tarayıcınız fotoğraf dosyanızı karşı bilgisayara aktarır, yani "upload" eder. ''Upload'' veya aktarma hızı da internet hızı ve bilgisayarın özellikleri ile doğru orantılı olarak değişiklik gösterir.
Fotoğraf, video, müzik başta olmak üzere birçok dosya türü ''upload'' edilebilir.


İŞİNİZİ GÖRÜR İNŞALLAH İYİ GÜNLER :)




 KAYNAK :https://www.enuygun.com/bilgi/download-upload-ne-demek
Benzer Yayınlar

0 yorum: